رئیس بیمارستان سلامت اهواز: آموزش می تواند رفتارها و باورهای غلط جامعه را شناسایی و حذف کند
به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی بهار اهواز ، مهرداد شریفی روز جمعه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: مهمترین راه پیشگیری از بیماریهای عفونی آموزش، و توانمندسازی افراد جامعه است.
سطح سواد سلامت در استان کمتر از ۴۰ درصد است
وی با بیان اینکه بیش از ۹۰ درصد واجدین شرایط در خوزستان دارای تحصیلات مختلف هستند ، ادامه داد: سطح سواد سلامت در استان کمتر از ۴۰ درصد است که برای ارتقای آن علاوه بر دانشگاه علوم پزشکی که به عنوان متولی نقش اساسی در ارتقا آن دارد، سایر سازمان ها مثلِ صداوسیما، آموزشوپرورش، دانشگاهها، رسانهها، و….. در کنار حوزه سلامت نقش بسزایی در بالا بردن سواد سلامت هم استانی های گرامی دارند.
آموزش می تواند رفتارها و باورهای غلط را شناسایی و حذف کند
رئیس بیمارستان سلامت اهواز تصریحکرد: با آموزش می توان رفتارها و باورهای غلط را شناسایی و حذف کرد و به جای آنها رفتار های صحیح و سالم را جایگزین کرد؛با آموزش می توان از بسیاری از بیماریها پیشگیری کرد، زیرا پیشگیری هم آسان تر و هم ارزانتر است وهیچ عوارضی ندارد.
وی با اشاره به برخی از باورهای غلط در مورد امیکرون اشاره کرد و گفت: با آموزش به افراد جامعه می توان از بیماری پیشگیری کرد و باورهای غلط را نیز حذف کرد.
اُمیکرون باعث بیماری خفیف میشود یک باور غلط است
وی بیان کرد: اُمیکرون ممکن است نسبت به نوع دلتا شدت کمتری داشته باشد اما نباید آن را خفیف در نظر گرفت.برخی ها بر این باورند که از آنجایی که امیکرون شدت کمتری دارد، شاهد بستری شدن کمتر در بیمارستانها هستیم و سیستمهای بهداشتی قادر به مقابله خواهند بود اما چنین چیزی صحیح نیست بلکه اُمیکرون نیز خطر بالایی برای سیستمهای بهداشتی دارد.
پایان همهگیری کووید۱۹ هنوز مشخص نیست
شریفی اظهار داشت: همچنین برخی ها بر این باورند که با توجه به اینکه اُمیکرون شدت کمتری دارد، به پایان همهگیری نزدیک میشویم درحالی که پایان همهگیری کووید۱۹ هنوز مشخص نیست.
وی ادامه داد: برخی ها نیز بر این باورند که اُمیکرون مانند یک سرماخوردگی معمولی است در حالی که امیکرون بسیار خطرناکتر از یک سرماخوردگی است.
اُمیکرون میتواند افرادی که قبلا مبتلا شدهاند را نیز درگیر کند
رئیس بیمارستان سلامت اهواز گفت: برخی ها نیز میگویند ابتلای قبلی به کووید۱۹ میتواند در برابر اُمیکرون ایمنی ایجاد کند اما چنین نیست زیرا اُمیکرون میتواند افرادی که قبلا مبتلا شدهاند را نیز درگیر کند.
نوبت سوم تزریق واکسن در افزایش محافظت تاثیرگذار است
وی در پاسخ به این سوال که آیا تزریق نوبت سوم واکسن در برابر بیماری شدید اُمیکرون بی اثراست، گفت: نوبت سوم تزریق واکسن کرونا در افزایش محافظت در برابر بیماری شدید اُمیکرون و سایر انواع کووید۱۹ موثر است.
ماسک اقدام محافظتی و موثر برای کاهش عفونت و گسترش اُمیکرون است
شریفی گفت: برخی ها نیز معتقد هستند ماسکهای صورت برابر اُمیکرون بیفایده هستند زیرا شکافهای موجود در آنها بزرگتر از ویروس است اما زدن ماسک یک اقدام محافظتی موثر برای کمک به کاهش عفونت و گسترش اُمیکرون است.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید