استاندار خوزستان در گفتوگوی زنده دستاوردهای سفر رئیسجمهور به استان را تشریح کرد
به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی بهار اهواز، سید محمدرضا موالیزاده یکشنبه شب در گفتوگوی ویژه خبری با شبکه استانی صدا و سیمای خوزستان با اشاره به دستاوردهای سفر اخیر رئیسجمهور به خوزستان و همچنین برنامههای توسعه استان در آینده، اظهار کرد: این سفر بسیار ارزشمند و خوب بود ؛ دکتر پزشکیان سومین مقصد خود را در سفرهای استانی این استان را انتخاب کردند، از زمانی که وزیر و نماینده بودند همواره دغدغه رفع مشکلات استان را داشتند.
وی افزود: حضور این تعداد پرشمار از مسئولان از وزرا تا معاونین رئیس جمهور تا مسئولان بخش های مختلف و بازدیدهای متعدد به صورت فشرده برای رسیدگی به مشکلات و بهره برداری از طرح های مختلف در نوع خود بی نظیر و مثال زدنی است و اهتمام قابل دولت به خوزستان را نشان می دهد.
استاندار خوزستان ادامه داد: جا دارد از تمامی افرادی که زمینه ساز آشنایی مردم با کیفیت این سفر و اطلاع رسانی آن تلاش کردند ، اصحاب خوب رسانه بخصوص رسانه ملی نیز که با شعار خوزستان همدل برای پوشش گسترده سفر رئیس جمهور سنگ تمام گذاشت که شایسته قدردانی است.
وی بیان کرد: نیروهای نظامی، انتظامی، سربازان گمنام و مسئولان مناطق نفتخیز جنوب، تشکلهای صنفی و سیاسی، اعضای شورای تامین و مجموعههای مختلف و بخصوص مردم شریف شایسته تقدیر هستند.
موالی زاده بیان کرد: این سفر دارای چند ویژگی بود که آن راداز سفرهای دیگر متمایز می کرد؛ایشان پس از استقبال جمعی از مسئولان استانی و روحانیون محترم استان پس از آن نیز برای ادای احترام به شهدای گرانقدر در یادمان شهدا جصور یافت و دیدار ارزشمندی با خانواده شهدا داشتیم .
وی تصریح کرد: برای این سفر هیچ تمهیدات خاص و گزینشی نداشتیم و دیداری کاملا مردمی برنامه ریزی شده بود ؛ در سالن دیدار مردمی بسیاری از جوانان بحث بیکاری را مطرح کردند که رئیس جمهور تاکید داشتند که تعدادی از جوانان بدون هیچ گزینشی از قبل، پشت تریبون آمده و مشکلات خود را مطرح کنند.
استاندار خوزستان گفت: دیدار با فعالان اقتصادی دیگر برنامه سفر رئیس جمهور بود که یکی از نکات مهم این جلسات گفت و گوی دو طرفه فعالان اقتصادی و دکتر پزشکیان بود که در نوع خود بی نظیر بود.
وی یاداور شد: افرادی که گرایشهای متفاوتی داشتند زیر یک سقف با یکدیگر دیدگاه های متفاوت خود را در حضور رئیس جمهور مطرح کردند و مسائل مختلفی مطرح شد و این نقطه عطفی بود. از تمامی افرادی که نامشان در این سفر از قلم افتاد عذرخواهی می کنم.
موالی زاده اظهار کرد: در استان خوزستان باید به سمت گفت و گو برویم و یک مرکز را برای این موضوع در نظر بگیریم ؛ اکنون نیازمند به گفت و گو هستیم ، یکی از مشکلات ما این است که از دور مسائل خود را مطرح می کنیم در حالی که همه ما باید به سمت رشد و توسعه استان و آبادانی استان حرکت کنیم.
وی بیان کرد: موضع سیاسی مشخص حق مسلم هر فردی است ولی باید این مسائل در کنار یکدیگر مطرح شود.
استاندار خوزستان گفت: آخرین دیدار پس از دیدار با فعالان سیاسی و نخبگان، دیدار با مدیران استان در شورای برنامهریزی بود که مسئولان، روحانیون و علمای عالی قدر ، نمایندگان مجلس و خبرگان رهبری از نقاط مختلف حضور داشتند و تصمیمات ارزشمندی اخذ شد.
وی افزود: دیدارهای خوبی در استان داشتیم و جناحهای مختلف خیلی خوب شرکت کردند و طیفی از گروههای سیاسی در کنار یکدیگر بودند.
موالی زاده خاطرنشان کرد: در این سفر مردم و کارشناسان ۲۰۵ دقیقه و رئیس جمهور ۵۱ دقیقه سخن گفت؛ این یعنی اصل، مردم و ما خدمتگذار آنها هستیم؛ اکنون شنیدن ،یک هنر و سخن گفتن، یک نیاز است.
وی افزود: ما باید صدای مردم را بشنویم و مشکلات را درک کرده و پای صحبت آن ها بنشینیم و مشکلات آن ها را بررسی کنیم. مردم ولی نعمت ما هستند و بعضا به ما راهکارهای ارزشمندی میدهند .
استاندار خوزستان گفت: جلسات سفر رئیس جمهور بدون روتوش و صمیمانه و بی آلایش بود ؛ برخی مردم برای تخریب و اهانت نیامده بودند بلکه برای رساندن مشکلات خود آماده بودند چرا که این مردم امیدوار همواره به نظام و دولت وفاداری خود را ثابت کردند.
وی بیان کرد: همچنین در بازدید از شهرستان کارون بدون محافظ و تشریفات، بخشهایی از شهرستان کارون مورد بازدید قرار گرفت؛ مشکلات حاشیهنشینی اهواز و بخشهای مختلف استان برای رئیس جمهور تشریح شد. اکنون یک میلیون نفر از مردم استان در مناطق حاشیهای استان زندگی میکنند.
موالی زاده به اعتبارات سفر رئیسجمهور اشاره کرد و گفت: برای طرحهای عمرانی ۲۹ هزار و ۶۲۵ میلیارد تومان ، ۱۱ هزار و ۵۰۶ میلیارد تومان در بخش کشاورزی ،صنعت و خدمات و ۴۰ میلیون دلار اعتبار نیز ارزی برای راه آهن شلمچه – بصره اختصاص یافت.
وی بیان کرد: همچنین اعلام آمادگی شرکتها و هلدینگهای بزرگ برای سرمایهگذاری ۴۴ هزار میلیارد تومان و ۴۱۸ میلیون دلار در ارتباط هلدینگ خلیج فارس و چندین شرکت دیگر، از برنامه های مهم این سفر بود.
استاندار خوزستان گفت: در حوزه عمرانی ۵۹ پروژه افتتاح و کلنگ زنی شد که ۲۵ پروژه در حوزه نفت و انرژی، آموزش و مسکن، راه و حمل و نقل، بهداشت و درمان، آب سانی و فاضلاب از جمله طرح های شاخص این سفر بودند.
وی بیان کرد: همچنین برای طرح فدک آبرسانی به شمال شرق خوزستان ۲۷۰۰ میلیارد تومان ، آبرسانی طرح غدیر ۵ هزار میلیارد تومان و فاضلاب اهواز نیز ۳ هزار میلیارد تومان، اعتبار اختصاص یافت.
موالی زاده گفت: تفاهمنامه تکمیل فاز یک و دو خط یک قطار شهری اهواز ، با قرارگاه خاتم از مهمترین اقدامات صورت گرفته در این سفر بود.
وی بیان کرد: تفاهم نامه بازچرخانی آب کارون نیز از دیگر برنامه های این سفر بود ؛ قرار است کارخانه ها و شرکت های تولیدی از آبهای نامتعارف استفاده کنند که شرکت فولاد خوزستان به این حوزه ورود خواهد کرد.
استاندار خوزستان گفت: پایدارسازی آب شرب و حمل و نقل جاده ای، زیرساخت های آموزش عمومی ، بهداشت و درمان و زیربناهای ورزشی ، توسعه عمران روستایی ، حوزه گردشگری و شیلات نیز از دیگر تفاهمنامه هایی بود که در این سفر انجام شد. در مجموع ۱۸ تفاهم نامه برای سرمایهگذاری با حجم ۸۹ هزار میلیارد تومان اما شد.
وی گفت: برای رفع مشکلات نیشکر هفت تپه نیز بار دیگر تاکید کردیم که این شرکت باید زیر نظر شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی باشد؛ اکنون مشکلات بیمه و حقوق کارکنان این مجنوعه حل شده و از التهای خارج شدهاند و نباید بگذاریم، التهاب به این مجموعه ارزشمند بازگردد.
موالی زاده گفت: سخنان نیروهای هفت تپه در حضور رئیسجمهور نیز کاملا بهحق بود و ما به آنها اطمینان دادیم که با همه توان خود مشکلات آن ها را بررسی و برطرف کنیم و در این خصوص امروز نیز با سازمان خصوصیسازی صحبت کردیم و تا حصول نتیجه نهایی پیگیر مشکلات نیشکر هفت تپه هستیم.
وی خاطرنشان کرد: همچنین تمام تلاش خود را خواهیم کرد ته مسئولیت های اجتماعی به صورت کامل در استان اجدا شود؛ انتقال حساب های بانکی و دفاتر مالیاتی شرکت ها به استان یکی از مطالبات ما از رئیس جمهور بود.
استاندار خوزستان تاکید کرد: دیگر نباید شاهد پدیده مدیران پروازی باشیم ؛ این رویه باید تغییر کند و نیروهای بومی ما در بکارگیری باید در اولویت قرار گیرند.
وی تصریح کرد: در خوزستان نیروهای شایستهای داریم که در سطوح و رشته های مختلف می توانند بکارگیری شوند و ما نیز از حقوق مردم استان دفاع می کنیم و خوشبختانه مقام معظم رهبری و رئیس جمهور محترم و وزرای دولت چهاردهم نیز بر ظرفیتهای خوزستان تاکید داشته و بر این باورند که باید به خوزستان به صورت ویژه نگاه کنند.
موالی زاده به نهضت مدرسهسازی اشاره کرد و گفت: خوزستان کمبود فضای آموزشی دارد و ارتقای فضاهای آموزشی با دست رئیس جمهور آغاز شده و ما نیز به طور جدی آن را دنبال می کنیم.
وی افزود: باید تا پایان سال آینده دیگر کمبود فضای آموزشی در استان نداشته باشیم؛ علی رغم تلاش های فرهنگیان عزیز ما که انصافا از بهترین و شریف ترین اقشار هستند، باید تلاش کنیم که کیفیت آموزش را ارتقا دهیم.
استاندار خوزستان بر حضور بانوان در عرصه های مختلف جامعه تاکید کرد و گفت: بانوان نیمی از ظرفیت جامعه هستند و اکنون در زمینه های مختلف دارای قابلیت ها و استعدادهای بسیار درخشانی هستند؛ امروز تعداد بانوان تحصیل کرده در بسیاری از رشته ها از آقایان نیز پیشی گرفته است.
وی ادامه داد: اکنون به دنبال آن هستیم که یک نشاط اجتماعی بیش از پیش در جامعه ایجاد شود؛ جامعه ما به مباحث فرهنگی، هنری، موسیقی و نشاط اجتماعی نیازمند است.
موالی زاده اظهار کرد: باید حضور جوانان عزیز ما در بخش های مختلف مورد توجه قرار گیرد؛ باید به سمت سرزندگی ،نشاط و روحیه بهتر جامعه حرکت کنیم.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید