آبگرفتگی معابر اهواز به ۱۰ نقطه کاهش یافت
به گزارش پایگاه خبری بهار اهواز،
محمدرضا کرمی نژاد روز شنبه در حاشیه بازدید از محل حفاری میکروتونلینگ اجرای طرح جامع شبکه فاضلاب اهواز که با حضور معاون اجرایی رییس جمهور انجام شد، با بیان اینکه سرعت اجرای شبکه فاضلاب اهواز قابل مقایسه با گذشته نیست، گفت: سرعت اصلاح، تعمیر و توسعه شبکه فاضلاب اهواز در دولت سیزدهم هفت برابر شده است.
وی افزود: تاکید رییس جمهور بر تکمیل طرح جامع فاضلاب اهواز در نخستین سفر استانی وی به خوزستان و تخصیص اعتبارات ملی خوب به این طرح، سرعت تکمیل و اصلاح آن را به طور چشمگیری افزایش داده است.
کرمی نژاد ادامه داد: پیش از سفر رییس دولت سیزدهم به خوزستان، تنها ۲۰ جبهه کاری فعال برای اصلاح شبکه فاضلاب اهواز وجود داشت که امروز با پیگیری وزیر نیرو و تاکید رییس جمهور،این شبکه در ۱۴۱ جبهه کاری فعال در حال اصلاح، تعمیر و توسعه است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان افزود: نتیجه مثبت و موثر اقدامهای انجام شده برای اصلاح شبکه فاضلاب اهواز در بارندگی های اخیر در این شهر به خوبی مشهود بود.
وی بیان کرد: روند اصلاح نقاطی در اهواز که در بارشهای اخیر با آب گرفتگی قابل توجه روبه رو شدند آغاز و در گام نخست سه نقطه از این معابر اصلاح شد و امیدواریم تا پیش از بارندگی های پیش رو، چهار نقطه دیگر نیز اصلاح شود.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان ادامه داد: معضل بالازدگی فاضلاب و آب گرفتگی معابر اهواز با اقدام های اصلاحی شبکه فاضلاب این شهر تا پایان امسال به طور کامل برطرف میشود.
کرمی نژاد با اشاره به عملیات اجرایی اصلاح خط عبوری لوله یکهزار و ۶۰۰ میلیمتری فاضلاب اهواز از زیر خط راه آهن گفت: این خط ۱۴ کیلومتر طول دارد که ۸۷ متر اصلاحی آن از زیر سه خط موازی راه آهن عبور خواهد کرد.
وی افزود: از این ۸۷ متر تاکنون ۵۲ متر اجرا شده و با تکمیل آن تا بهمن امسال، اتصال این خط به تصفیه خانه شرق اهواز سرعت میگیرد.
وی ادامه داد: با اصلاح خط عبوری این فاضلاب و اتصال به تصفیه خانه شرق اهواز، ۶۰ هزار متر متر مربع فاضلاب توسط این خط جمع آوری و به تصفیه خانه وارد می شود.
به گزارش ایرنا، صادق خلیلیان شنبه در حاشیه بازدید معاون اجرایی رییس جمهور از طرح انتقال آب غدیر در اندیمشک، با اشاره به تنش آبی تعدادی از شهرهای استان افزود: با اجرای طرح انتقال آب غدیر قراربود تا ۲۵ سال آینده آب شرب پایدار با طرفیت ۲۴ مترمربع آب برای ۵۲ درصد جمعیت استان تامین شود.
وی ادامه داد: اجرای این طرح در چارچوب مصوبه های سفر رییس جمهور به خوزستان، در چندماه گذشته به نحوی پیش رفته که تا پیش از تابستان سال آینده، تامین آب پایدار با ظرفیت ۲۰ مترمکعب آب در ثانیه از طریق این طرح محقق می شود.
استاندار خوزستان تاکید کرد: اعتبار این طرح از محل سفر رییس جمهور به خوزستان تامین شده است و طبق زمان بندی به سرعت در حال اجراست و امیدواریم پیش از تابستان سال آینده به بهره برداری برسد.
با اجرا و تکمیل طرح غدیر ۲۶ شهرستان خوزستان در مدت ۱۰ سال آب آشامیدنی پایدار خواهند داشت. مرحله اول طرح غدیر در طول سالیان متمادی اجرا شده است و هم اکنون روزانه ۱۰ مترمکعب آب بر ثانیه از رودخانه کرخه در شبکه آبی شهری و روستایی این استان در حال انتقال است.
در سفر استانی رییس جمهور به خوزستان در شهریور امسال، مقرر شد میزان انتقال آب از طرح غدیر از ۱۰ مترمکعب در ثانیه با احداث ایستگاه پمپاژ جدید و افزایش قدرت پمپ های ایستگاه به ۲۰ متر مکعب در ثانیه افزایش یابد که بازدید معاون اجرایی رییس جمهور در راستای سرعت بخشیدن به تحقق این وعده دولت سیزدهم است.
بازدید از طرح تزریق آب به خط لوله غدیر، بازدید از طرح جامع فاضلاب اهواز، دیدار با امام جمعه اهواز، بازدید از مناطق زلزله زده اندیکا و برگزاری قرارگاه بازسازی اندیکا از جمله برنامه های اعلامی سفر ۲ روزه معاون اجرایی رییس جمهور به خوزستان است.
اجرای شبکه فاضلاب اهواز که از سال ۱۳۷۲ آغاز شده تاکنون حدود ۴۱ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.به دلیل اهتمام جدی دولت سیزدهم به حل مشکل فاضلاب خوزستان، جمعه پنجم شهریور امسال رییس جمهوری در نخستین سفر استانی خود، به طور سرزده به این استان سفر کرد و در نخستین بازدید وضعیت اجرایی شبکه فاضلاب اهواز را از نزدیک بررسی، و قول حل این مشکل را در آینده نزدیک داد.
حل مشکل فاضلاب خوزستان به اولویتی برای دولت و وزارت نیرو تبدیل شده است به گونهای که وزیر نیرو شنبه هر هفته با برگزاری نشستی به صورت برخط با مسوولان آب و فاضلاب خوزستان، آخرین اقدامهای صورت گرفته را پیگیری، و دستور لازم را برای حل موانع میدهد.با روی کار آمدن دولت سیزدهم اجرای طرحهای فاضلاب اهواز شتاب گرفته است./ ایرنا
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید