بحران خوزستان امنیتی نیست بلکه زیرساختی است / مطالبهگری مسائل مردم تسویه حساب سیاسی نیست
به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی بهار اهواز، مجتبی یوسفی عصر جمعه در نشست با رسانههای استان خوزستان با اشاره به مسائل آلایندگی هوا و حفظ محیط زیست، اظهار کرد: یکی از اقداماتی که در سالهای اخیر در اولویت قرار دادیم، جلوگیری از توسعه آلودگیهای زیست محیطی بود اما متاسفانه هنوز قانون شفاف هوای پاک، با اینکه یک قانون دائمی است، به خوبی اجرا نشده است.
وی افزود: در قانون هوای پاک به صراحت، وظایف اصلاح مصرف سوختهای فسیلی مشخص شده و دولت باید برای سرمایهگذاران در حوزه توسعه حمل و نقل عمومی، به میزان صرفهجویی که در سوخت دارند، از آن ها حمایت کند.
جمعآوری ۱۵ میلیارد متر مکعب از سوخت گازهای فلر تا پایان برنامه هفتم توسعه
نماینده مردم اهواز، باوی، حمیدیه و کارون در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در مصوبه هیات دولت، مازوتسوزی در سه استان متوقف شده و ما نیز مخالف مازوتسوزی هستیم اما اینکه این تصمیم تنها برای سه استان گرفته شود، باعث تبعیض بین مردم سایر استان ها، بخصوص خوزستان که آلودگی زیادی دارد، می شود.
وی تاکید کرد: برای جمعآوری گازهای فلر در بودجه کشور پیشنهاداتی ارائه و به تصویب رسید و در آن خطاب به دولت تاکید کردیم که تا پایان برنامه هفتم توسعه باید ۱۵ میلیارد متر مکعب از سوخت گازهای فلر جمعآوری شود و به ازای هر متر مکعب جرایمی تعیین شده است.
نمایندگان بدون مهارت نمی توانند از حقوق مردم خود، دفاع کنند
عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی ادامه داد: نظارت بر مصوبات و قوانین رسالت نمایندگان و اجرای قوانین نیز وظیفه دولت است و هر نمایندهای که مهارت کافی در زمینه نظارت و عرصه قانونگذاری نداشته باشد، بی شک نمی تواند از حقوق مردم خود، دفاع کند.
وی تصریح کرد: برخی از نمایندگان بسیار شریف و محترم هستند اما در عرصه قانونگذاری تاثیرگذار نیستند و به نوعی بیش از ۷۰ درصد وظایف خود نسبت به جامعه خود انجام نمیدهند.
پیش بینی ۳۵ هزار میلیارد تومان برای توسعه حمل و نقل عمومی
یوسفی تصریح کرد: امسال ۲۲ هزار میلیارد تومان برای توسعه حمل و نقل عمومی اختصاص یافته و برای سال آینده نیز ۳۵ هزار میلیارد تومان پیش بینی شده است.
افزایش ۲۰ درصدی حقوق حمایتی نیست بلکه سطح خرید مردم را کاهش میدهد
وی با تاکید بر لزوم افزایش میزان حقوق ها به نسبت افزایش تورم، گفت: در حالی که تورم به گفته نهادهای رسمی کشور حدود ۳۵ درصد و حتی در بازار بیش از ۴۰ درصد است؛ با این شرایط سال آینده ۴۰ درصد به هزینههای مردم اضافه شده و در مقابل، افزایش حقوق آنها تنها ۲۰ درصد پیش بینی شده که این افزایش حقوق نه تنها هیچگونه حمایتی نیست، بلکه ۲۰ درصد نیز سطح خرید مردم را کاهش می دهد.
وی اظهار کرد: تا زمانی که از خوزستان به عنوان استان زرخیر کشور با این همه ظرفیت بالای نخبگان، چهره تاریکی به مرکز منتقل شود، شاهد اتفاق خوب در این استان نخواهیم بود؛ به همین جهت تمام تلاش ما برای جمع آوری، بررسی و انتقال دغدغههای مردم خوزستان به مجلس و دولت است.
اعتماد مجلس به کابینه دولت چهاردهم، بیسابقه بود
یوسفی یاداور شد: مجلس در آغاز بکار دولت میتوانست به برخی از وزرای پیشنهادی با نگاه سیاسی، رای اعتماد ندهد اما اعتماد مجلس به کابینه دولت چهاردهم، بیسابقه و در راستای ارائه خدمت هرچه بهتر به مردم بود.
وی بیان کرد: اکنون استاندار خوزستان از میان مدیران توانمند بومی منصوب و انتصابات مدیران و مسئولان استان نیز در حال انجام است و ضمن ابراز خرسندی برای استفاده از یک نیروی بومی در رأس استان، باید در زمینه انتصابات، هدفگذاری و رویکرد مدیران و مطالبه جدی آن ها را، برای پذیرش هر مسئولیتی، جویا شد.
نظارت بر تعهدات شرکتهای استان آغاز شده است
عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در حال حاضر باتوجه به اختیارات نظارتی خود، نسبت به تعهدات برخی از شرکتها و مجموعهها به عنوان مطالبه مردم، ورود کردهایم اما این اقدام به هیچ عنوان، تسویه حساب سیاسی نیست چرا که اولین نمایندهای بودم که چهار سال پیش در بحث توزیع رانتی کود یارانهای ورود کرده و در حوزه نظارت بر شهرداریهای خوزستان نظارت ورود کردم.
وی افزود: شفافیت در منابع استان اولویت اصلی استاندار جدید خوزستان و مدیران و مسئولان جدید است چرا که این حق مردم است که بدانند در استانشان چه می گذرد.
حق مردم را باید با قانون گرفت نه با سیاه نمایی
یوسفی با بیان اینکه حق مردم را باید با قانون گرفت نه با سیاه نمایی، گفت: در برخی از صنایع و شرکتها، غیربومیهای متعددی استخدام شدهاند در حالی که این سهمیه اشتغال، متعلق به مردم بومی منطقه است.
وی ادامه داد: اکنون مساله امروز خوزستان، بحث تصرفات و ساخت و سازهای غیر مجاز است؛ مسئولان وزارت کشور موظف هستند برای برخورد با زمینخواری با جدیت ورود کنند.
اراضی دولت متعلق به مردم است حتی اگر دست وزارتخانه باشد
نماینده مردم اهواز، باوی، حمیدیه و کارون در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: پس از استان خراسان دومین استان حاشیهنشین کشور هستیم در حالی که اراضی دولت نیز متعلق به مردم است حتی اگر دست وزارتخانه باشد.
وی با بیان اینکه آغاز بد یک پروژه از شروع نشدن آن بدتر است، گفت: طرح اصلاح شبکه فاضلاب اهواز نباید همزمان در ۲۰۰ نقطه اجرا می شد چرا که مسدود بودن برخی مناطق و معابر ، زندگی بسیاری از مردم بخصوص اصناف را مختل کرده است.
پیگیری مسکن خبرنگاران در اولویت کار است
یوسفی افزایش حقوق کارکنان، همسانسازی حقوق بازنشستگان و مسکن خبرنگاران را از موارد اولویت دار برشمرد و گفت: کمک میکنیم دولت پزشکیان موفق شود اما پیگیری مطالبات مردم نیز هستیم.
وی افزود: با افزایش قیمت حاملهای انرژی، دوقطبیسازی قومیتی و سیاسی و فیلترینگ مخالف هستیم اما ریجستری موبایل در اختیار دولت و رئیس جمهور، فیلترینگ از اختیارات دولت و طرح تبدیل وضعیت کارکنان شرکتی نیز در اختیار مجمعی است که رئیس جمهور عضو آن است.
نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی گفت: در زمینه افزایش نرخ حاملهای سوخت، برنامهریزی به نوعی است که هفت میلیون لیتر بنزین کاهش پیدا کند اما باید اطلاعات درست به مردن بدهیم؛ قیمت بزنین را به دلار حساب می کنیم در حالی که حقوق ها را به ریال می دهیم ! مصرف بالای ماشین هم آیا با مردم است؟ به همین دلیل است که برای کار مردم اصلاحطلب و اصولگرا را نمی شناسیم.
مشورت با رسانهها در مطالبهگری از اولویتها است
وی همچنین در پایان به تاثیرگذاری رسانهها در جامعه اظهار کرد: خوزستان با ۴۵۰ رسانه و دارا بودن رتبه دوم روزنامههای کشور و ظرفیت بالای نخبگان، جزو استان های مطرح است و افتخار می کنیم که در هر عرصهای این نخبگان و فعالان رسانهای حضوری فعال داشته و همواره در جامعه تاثیرگذار هستند.
یوسفی یاداور شد: در برنامه ششم توسعه، در اجرای قوانین و مصوبات مجلس، اگر در مطالبهگریهای اجتماعی، معافیت مالیاتی و درج آگهی در نشریات، نتایج خوبی به دست آمد، حاصل مشورت رسانهها با نمایندگان استان بود.
وی تصریح کرد: در برنامه توسعه هفتم نیز مشورت با رسانه ها در زمینه های مختلف بخصوص در زمینه مطالبات مردم در دستور کار ما قرار دارد
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید