عضو شورای شهر اهواز از افزایش ۶۲ درصدی بودجه عمرانی شهر اهواز در سال ۱۴۰۴ خبر داد
به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی بهار اهواز ، سیاوش محمودی در تحلیلی از بودجه شهرداری اهواز در یک دهه گذشته، به بررسی روند رشد بودجه و تحقق آن پرداخت تا عملکرد شهرداری در سالهای گذشته بهدرستی ارزیابی شود.
وی با اشاره به بررسی بودجه از سال ۱۳۹۳ تا ۱۳۹۶ افزود: بودجه شهرداری اهواز از حدود ۱۰۰۰ میلیارد تومان در سال ۱۳۹۳ به ۱۵۰۰ میلیارد تومان در سال ۱۳۹۶ رسیده است که نشاندهنده رشد سالانه حدود ۱۶ درصدی است.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر اهواز ادامه داد: میزان تحقق بودجه در این دوره کاهشی بوده و از ۶۷۰ میلیارد تومان در سال ۱۳۹۳ به ۶۴۰ میلیارد تومان در سال ۱۳۹۶ رسیده است. این یعنی تحقق بودجه از ۵۵ درصد به ۴۵ درصد کاهش یافته است.
وی به بررسی بودجه از سال ۱۳۹۶ تا ۱۳۹۹ پرداخت و افزود: در این دوره، بودجه شهرداری از ۱۵۰۰ میلیارد تومان به ۲۵۰۰ میلیارد تومان افزایش یافت که رشد ۶۶ درصدی (سالانه ۲۲ درصد) را نشان میدهد. با این حال، میزان تحقق بودجه بهطور متوسط ۵۰ درصد بوده و سهم هزینههای جاری ۷۰ تا ۸۰ درصد و سهم پروژههای عمرانی تنها ۲۰ تا ۳۰ درصد بوده است. این در حالی است که در سایر کلانشهرها، سهم پروژههای عمرانی بیشتر بوده است.
محمودی به رشد چشمگیر بودجه شهرداری اهواز از سال ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳ اشاره کرد و گفت: بودجه از ۳۵۰۰ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۰ به ۱۴۲۰۰ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۳ و ۲۰۰۰۰ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۴ رسیده است. این رشد ۵۷۰ درصدی (سالانه ۱۴۲ درصد) بیسابقه و کمنظیر در کشور است.
وی افزود: در سال ۱۴۰۰، از ۳۵۰۰ میلیارد تومان، ۲۳۰۰ میلیارد تومان (۶۵ درصد) محقق شد. در سال ۱۴۰۱، از ۶۵۰۰ میلیارد تومان، ۶۰۰۰ میلیارد تومان (۸۳ درصد) و در سال ۱۴۰۳، از ۱۴۲۰۰ میلیارد تومان، حدود ۷۰ درصد تحقق یافته است.
محمودی گفت: از کل بودجه ۳۴ هزار میلیارد تومانی سه سال گذشته، حدود ۲۵۲۵۰ میلیارد تومان محقق شده است. از این مقدار، تنها ۴۰۰۰ میلیارد تومان از محل عوارض آلایندگی و مابقی از عوارض ارزش افزوده، عوارض شهرسازی، بهای خدمات، اوراق مشارکت و تسهیلات تأمین شده است.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر اهواز با اشاره به مهمترین پروژههای سال ۱۴۰۴ گفت: عملیات اجرایی خط یک قطار شهری، تکمیل تقاطع شهدای غزه، احداث تقاطع غیرهمسطح در میدان چمران کیانپارس، ساماندهی و بهسازی ورودی اهواز از مسیر اندیمشک و خرمشهر، پروژه محرومیتزدایی در مناطق کمتر برخوردار، باززندهسازی و نردهگذاری ساحل کارون، احداث رمپ بر پلهای پنجم و هفتم، بهسازی پلهای علوی، راهنمایی و شهدای دغاغله برخی از مهمترین پروژههای پیشبینی شده برای سال ۱۴۰۴ است.
وی افزود: همچنین زیرسازی و آسفالت معابر شهری، احداث بوستانهای جدید و بهسازی بوستانهای قدیمی، تکمیل خطوط دفع آبهای سطحی، بازسازی و نوسازی ناوگان اتوبوس و تاکسی، راهاندازی خط اتوبوسرانی BRT، هوشمندسازی حوزههای مختلف شهری، احداث پارکینگهای جدید از دیگر برنامه های ما در سال آینده است.
محمودی با بیان اینکه اهواز به دلیل عقبماندگیهای گذشته نیازمند رشد سریع بودجه است، اظهار امیدواری کرد که با ادامه این روند، شهر اهواز بتواند به نقطه مطلوبی در مقایسه با سایر کلانشهرها برسد.
وی این تحلیل را برای تنویر افکار عمومی و تبیین شرایط گذشته و حال ارائه کرد و از مردم شریف اهواز خواست تا با همراهی و حمایت خود، مسیر مدیریت شهری را به سرمنزل مقصود هدایت کنند.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید