حاج قاسم خط بطلانی بر نمیشودها بود
به گزارش پایگاه خبری بهار اهواز، حجت الاسلام سید محسن شفیعی عصر چهارشنبه در نشست شورای فرهنگی دانشگاههای خوزستان در سالن جلسات دانشگاه علوم پزشکی دزفول افزود: حاج قاسم با شلیک مستقیم جبهه کفر به شهادت رسید و بعد از آن نیز رئیس جمهور آمریکا به صراحت اعلام کرد حاج قاسم را شهید کرده است.
وی با بیان اینکه این اعتراف نشان می دهد حاج قاسم در عرصه جهاد هماوردی جز بالاترین سطح کفر نداشت، ادامه داد: حاج قاسم نه تنها در جلسات رسمی بلکه باید در یک مکتب بزرگ، بزرگ داشته شود.
حجت الاسلام شفیعی به بزرگی و عظمت شهید سلیمانی اشاره کرد و گفت: بزرگداشت حاج قاسم بزرگداشت یک شخص نیست بلکه بزرگداشت یک مکتب و توصیف اعجاز الهی است.
وی با بیان اینکه جامعه باید به هر شکلی درخصوص حاج قاسم ادای تکلیف کند، هفتمین سالروز شهادت تقوی فر و دومین سالروز شهادت حاج قاسم سلیمانی را گرامی داشت و افزود: شهید تقوی فر در خارج از ایران شناخته شده تر است چرا که فرماندهی مقابله با داعش در عراق را برعهده داشت و با زبان روزه و بر اثر اصابت تیر به شکم شهید شد؛ تاریخ باید مجال یابد تا این شهید عزیز خوزستانی را بشناسد.
مسوول دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه های خوزستان در بخش دیگری از سخنانش از زحمات مسوولان دانشگاه علوم پزشکی دزفول به ویژه در خصوص مقابله با کرونا قدردانی کرد و گفت: ایثار شهدای سلامت شایسته قدردانی است.
وی شورای فرهنگی را بالاترین مرجع سیاست گذاری فرهنگی در دانشگاه دانست و افزود: این شورا نباید دستکم گرفته شود چراکه سکان دار سیاست گذاری فرهنگی آن دانشگاه است و حداقل باید هرماه یکبار تشکیل جلسه دهد.
حجت الاسلام شفیعی درخصوص پخش فیلم در دانشگاه ها گفت: هر فیلمی که مجوز پخش داشته باشد در دانشگاه و یا یک منطقه خاص قابل پخش نیست زیرا پخش برخی فیلمها امکان تنش های اجتماعی دارد که باید در شورای فرهنگی در مورد آنها بحث و تصمیم گیری شود.
وی افزود: پخش یک فیلم در یکی از شهرستان های خوزستان زمینه ایجاد یک بحران فرهنگی را داشت که مسوولان تصمیم گیری و از پخش آن جلوگیری کردند.
مسوول دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه های خوزستان اظهارداشت: ۲ تشکل دانشجویی فعال در دانشگاه علوم پزشکی دزفول وجود دارد که اهل دغدغه و پیگیری هستند ضمن اینکه کانونهای این دانشگاه نیز ظرفیت ورود به تعاملات شهری و بین دانشگاهی را دارند.
وی در خصوص تغییر ساعات کلاسی دانشگاه علوم پزشکی دزفول گفت: باید در این زمینه با معاونت آموزشی هماهنگی لازم صورت گیرد.
حجت الاسلام شفیعی درخصوص تدفین شهید گمنام در دانشگاه علوم پزشکی دزفول نیز گفت: تدفین شهید گمنام در دانشگاه های دولتی کشور برای نخستین بار در دانشگاه جندی شاپور اهواز انجام شد که دور از انتظار نیست به برکت ایام فاطمیه این امر در دانشگاه علوم پزشکی دزفول نیز محقق شود.
وی تصریح کرد: ۹ دی در تقویم جمهوری اسلامی با نام روز بصیرت و میثاق امت با ولایت نامگذاری شده که یادآور یک تصمیم درست و یک اقدام به هنگام است.
وی ادامه داد: حوادث زیادی در تاریخ ملت ها پیش می آید مهم این است که در یک حادثه یک جامعه یا یک ملت به دور از تأثیرهای سطحی و احساسی چطور یک تصمیم درست بگیرد.
مسوول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های خوزستان با بیان اینکه یک عمل سنجیده یک پزشک می تواند به بیمارش زندگی ببخشد، گفت: ۹ دی نمایش یک اقدام درست، به جا و مبتنی بر معرفت ملت ایران است.
وی افزود: یک مرحله انتخابات ریاست جمهوری در سال ۸۸ انجام شد که مثل هر انتخاباتی یک پیروز و یک ناکام داشت ولی دشمن قصد داشت در این انتخابات که نمایش مردم سالاری دینی است رخنه و فتنه انگیزی کند لذا در فاصله کمی اقدام به آتش زدن پرچمهای امام حسین(ع) و تعرض به هیاتهای حسینی کردند.
حجت الاسلام شفیعی اظهار داشت: جامعه نظارهگر سریع تحلیل و نتیجه گیری کرد که این دیگر انتخابات نیست بلکه تعرض به مقدسات، اصول و باورها است لذا به موقع وارد عمل شد.
وی ادامه داد: مردم به خیابان ریختند، شعار دادند و با ابراز احساسات، مرز خود را مشخص کردند و اجازه ندادند انتخابات مقدساتشان لگدمال شود در واقع مردم مرز فتنه را از یک جریان انتخاباتی جدا کردند و خطری از بیخ گوش نظام، انقلاب اسلامی و ملت ایران گذشت.
مسوول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های خوزستان با بیان اینکه بزرگداشت ۹ دی یک پیام دارد، گفت: جامعه اگر احساس کرد خطر او را تهدید میکند هر حادثه ای را جانانه نقد می کند ولی اگر بی تفاوت بود ممکن است یک حادثه جزئی منافعش را به خطر بیندازد.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید