هویتگذاری و پلاککوبی دامها در کنترل و جلوگیری از قاچاق موثر است
به گزارش پایگاه خبری بهار اهواز ، رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان در جلسه “آخرین قیمتهای هویتگذاری دامها” گفت : هویتگذاری دامها مبنای توسعه صنعت دامپروری و برنامه ریزی علمی در این صنعت است.
آرش آقاپور با بیان اینکه پلاککوبی دام یکی از پروژههای اساسی کشور در صنعت دامپروری است، افزود: اجرای دقیق این طرح علاوه بر اینکه سبب جلوگیری از قاچاق دام می شود، حفظ ذخایر ژنتیکی را به همراه دارد.
وی با اشاره به اهمیت هویتگذاری دام در بهداشت و رهگیری دام های آلوده گفت: این مسئله در دنیا به عنوان اصل مهم در تولید محصولات دامی و نظارت بر بهداشت تغذیه مردم کشورها در نظر گرفته می شود.
رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی خوزستان همچنین اذعان داشت: این طرح با ایجاد بانک اطلاعاتی از دامهای زنده در کشور باعث کنترل خرید و فروش دام و در نتیجه جلوگیری از قاچاق و همچنین کنترل قیمت دام و محصولات دامی می شود.
آقاپور در ادامه با بیان اینکه طرح هویتگذاری دام نیاز به فرهنگ سازی دارد، گفت: توزیع نهادههای دامی با نرخ دولتی، خدمات دامپزشکی و جلوگیری از سرقت دام از محاسن پلاک گذاری است.
وی با اشاره به اینکه بیش از سه میلیون و چهارصد هزار راس دام به ارزش تقریبی ۱۵۰ هزار میلیارد ریال در استان وجود دارد، اظهار داشت: دامپروری یکی از مهمترین سرمایه ها در استان است و عدم نظارت بر این سرمایه راه را برای سودجویان و دلالان هموار می کند.
رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان در پایان عنوان کرد: سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان در کنار سایر سازمان های متولی همچون ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز، نیروی انتظامی، وزارت جهاد کشاورزی، اتحادیه دامداران و … به وظایف قانونی خود عمل خواهد کرد زیرا اعتقاد داریم اجرای این پروژه به رونق و تثبیت صنعت دامپروری خوزستان کمک میکند.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید